Pokličite nas za več informacij!

Tel/fax: 01 8971 454
Gsm: 041 666 814
e-mail: servis@mehatronik.si

Servisiramo blagovne znamke

Xerox 813

Smo majhno podjetje, ki zahteva veliko – največ pa od sebe

Svojo majhnost izkoriščamo za odlično prilagodljivost, osebni pristop in upoštevanje zahtev posamezne stranke, posameznih uporabnikov in večjih poslovnih uporabnikov.

Poglavitno vodilo našega poslovanja je zagotoviti celovito, kvalitetno in strokovno servisno storitev, kajti še tako dober stroj potrebuje vzdrževanje in servisiranje.

Danes se vse bolj uveljavlja miselnost, da se manjših in cenejših naprav sploh ne splača popravljati, ker je ceneje kupiti novo, kar pa dostikrat ne drži.

 

Nova naprava ima priloženo minimalno polnjenje črnila ali tonerja, v vašo obstoječo napravo, ki se je pokvarila, pa ste mogoče ravno pred kratkim vstavili novo kartušo ali toner. Če se odločite za nakup nove naprave, vas že v kratkem čaka še nakup novega polnjenja tonerja ali črnila. S tem pa se vaša kalkulacija o poceni nakupu največkrat precej spremeni. Ampak "kar je, je" in vi potrebujete nov toner ali črnilo. Tako je tudi razmišljanje proizvajalcev naprav. Z nakupom (poceni) nove naprave vas "vežejo" med svoje odjemalce in vam prodajajo potrošni material, ki dosega skoraj ceno naprave.

Popravilo pa v veliki večini primerov ne doseže niti polovice cene novega tonerja. Pa tudi okolja ne boste obremenjevali, saj vam bo vaša naprava z minimalnim stroškom lahko služila mnogo dlje. Sicer pa bi končala na deponiji med odpadki. Zato se naše stranke vse pogosteje obrnejo na nas pred nakupom in povprašajo, kaj cenovno pomeni nakup določene naprave tudi kasneje, ne samo ob nakupu.

V glavnem pa velja pravilo, da kolikor dražja in zmogljivejša je tiskalniška naprava, toliko cenejši je potem strošek za posemezen izpis na napravi. Zato je pametno pred nakupom malce premisliti, kaj kupiti, da kasneje ne obžalujemo. Mi pa vam svetujemo, da se za nasvet obrnete na nas.

Čeprav smo podjetje ustanovili šele leta 2007, pa imamo skoraj 30 let tehničnih izkušenj na področju servisiranja fotokopirnih in tiskalniških naprav.

Naše prve izkušnje segajo celo do prvega namiznega kopirca na »navaden« papir rank xerox 813 (slika zgoraj). Starejši se ga verjetno še spomnite, da je iz njega včasih ob zastoju papirja tudi gorelo.

Da bi zadostili potrebam naših strank, smo sledili tehnološkemu razvoju in poslovanje širili z vzdrževanjem in servisiranjem:

  • kopirnih strojev,
  • telefaks naprav,
  • tiskalnikov,
  • strojev za vezavo dokumentov,
  • strojev za uničevanje dokumentov
  • ter druge pisarniške opreme.

Sčasoma, ko so se pojavile potrebe po zamenjavi rabljene opreme, smo strankam ponudili svetovanje pri nakupu biro-opreme, ter poleg nakupa po sistemu "staro za novo", ki je pri nas že dodobra uveljavljena oblika prodaje, omogočili tudi najem rabljene in nove opreme (cena izpisa "na klik").

 

Osebna izkaznica podjetja:

ime: MEHATRONIK, SREČKO LENART S.P.
naslov: Nova Gora 15A, Nova Gora, 1274 Gabrovka
matična številka: 3158209000
davčna številka: SI26028808
TRR: IBAN SI56 0311 0100 0509 893 (SKB BANKA D.D. LJUBLJANA)